Gratis Isolatie Offertes

Ontvang vrijblijvend offertes van 4 isolatie specialisten


Vind uw isolatie specialist in 3 eenvoudige stappen


Kosten dakisolatie

U vraagt uzelf misschien af wat dakisolatie u eigenlijk precies gaat kosten? De kosten zijn heel erg afhankelijk van het soort dak dat u heeft. Heeft u bijvoorbeeld een plat dak of een schuin dak? Naast het soort dak is het de vraag wat voor een soort isolatie u graag wilt plaatsen? Er zijn verschillende isolatiewaardes en uiteraard hangt er een hoger prijskaartje aan een hoge isolatiewaarde. Afhankelijk van uw keuze kunt u tot wel 30% op de stookkosten besparen. Vraag gerust via onze website een offerte aan als u exact wilt weten wat dakisolatie in uw situatie gaat kosten. Via onze website kunt u offertes vergelijken bij verschillende leveranciers. U kunt tot wel 40% op de kosten besparen door de offertes met elkaar te vergelijken.

Schuin dak isoleren.

Bijna 30% van uw stookkosten gaat gewoon verloren via uw dak. Een schuin dak isoleren kan u helpen om flink wat geld te besparen. Er zijn twee methodes waarmee u een schuin dak kunt isoleren. Dit kan via de koud dak methode en de warm dak methode. Bij de koud dak methode wordt de binnenzijde van het dak geïsoleerd bij een warm dak methode wordt de buitenzijde juist geïsoleerd. Het isoleren van de binnenzijde van een schuin dak is een stuk voordeliger. U betaalt tussen de € 1500 en € 2500 voor de isolatie van de binnenzijde. Kiest u toch voor de buitenzijde? U bent dan tussen de € 3500 en € 4500 kwijt.

Een plat dak isoleren.

Voor het isoleren van een dak kan er isolatiemateriaal aan de binnen of buitenzijde worden aangebracht. Voor extra bescherming van de constructie van het dak kan er eventueel dakbedekking over de isolatie heen aangebracht worden. De gemiddelde kosten voor het isoleren van een plat dak ligt tussen de € 3.000 en € 4.000.

De zoldervloer isoleren.

Als u een zolder heeft die niet gebruikt wordt als leefruimte dan kost het veel geld om deze te verwarmen. U wilt eigenlijk helemaal geen stookkosten kwijt zijn aan deze extra ruimte waar u alleen spullen opslaat. Vanwege de opslag is het verwarmen van de zolder wel noodzakelijk. Een handige oplossing kan het isoleren van de zoldervloer zijn. Het is dan niet meer nodig om de zolder voortaan te verwarmen met een radiator. De kosten voor zoldervloer isolatie ligt tussen de € 1.000 en € 2.000.

Verdien uw investering weer terug.

Dakisolatie doet u natuurlijk niet zomaar, maar vooral omdat u de investering weer terug wilt verdienen. U kunt flink op de stookkosten besparen en dit merkt u maandelijks in uw portemonnee. De periode waarin u de isolatie weer terugverdient wordt ook wel de terugverdientijd genoemd. Het is afhankelijk van de kosten van uw isolatie wat precies de terugverdientijd is. Bij een isolatie aan de binnenzijde van een schuindak bespaart u 600m3 gas per jaar. U verdient zo binnen 5 jaar uw investering weer terug. Brengt u de isolatie aan de buitenzijde aan? Dan verdient u binnen 7 jaar uw investering terug met een besparing van 1000m3 per jaar. Een zoldervloer isolatie kunt u binnen 3 jaar weer terugverdienen en een platdak isolatie binnen 7 jaar.

Prijzen vergelijken voor dakisolatie.

De prijzen voor het laten uitvoeren van uw nieuwe dakisolatie kunnen flink oplopen. Op onze website kunt u terecht om offertes bij verschillende bedrijven uit de regio aan te vragen. U kunt tot wel 40% besparen door deze offertes met elkaar te vergelijken. Vergeet ook niet dat er waarschijnlijk een subsidie regeling binnen uw gemeente is voor het isoleren van uw woning. U kunt deze subsidie mooi gebruiken om extra snel uw dakisolatie weer terug te verdienen. Begin vandaag nog met vergelijken en vraag een offerte aan via de website. U kunt zo dankzij onze website extra voordelig uw dak laten isoleren.

Meer dan 100 aangesloten isolatie specialisten staan voor u klaar

Ontvang vrijblijvend offertes
van 4 isolatie specialisten