Gratis Isolatie Offertes

Ontvang vrijblijvend offertes van 4 isolatie specialisten


Kruipruimte isolatie

Als de kruipruimte niet geïsoleerd is dan kan dit zorgen voor vochtproblemen en schimmel. Er zijn verschillende manieren om de kruipruimte te isoleren. Uiteraard hangt hier altijd weer een verschillend prijskaartje aan. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en wat kruipruimte isolatie u ongeveer gaat kosten. Als u exact wilt weten wat de isolatie van uw kruipruimte gaat kosten dan kunt u een offerte aanvragen via onze website.

De prijzen voor het isoleren van uw kruipruimte.

U kunt de kruipruimte op verschillende manieren isoleren. Het is afhankelijk van het type woning dat u heeft, de bereikbaarheid van de kruipruimte, de vochtigheid van uw woning en de isolatiematerialen wat het project gaat kosten. Een mooi uitgangspunt is ongeveer € 20 per m2 voor het isoleren van uw kruipruimte. Als u 60m2 aan kruipruimte heeft dan kunt u op jaarbasis € 300 aan gas besparen. Binnen 4 jaar kunt u zo al uw investering terug verdienen en zelfs winst maken op uw kruipruimte isolatie.

Kruipruimte isoleren.

De meeste woningen hebben een kruipruimte die onder het hele huis doorloopt. In de kruipruimte lopen vaak de hoofdaansluitingen van water en elektra. Mocht er een keer iets fout gaan dan is het mogelijk om hierbij te komen. Daarnaast kunt u via de kruipruimte nieuwe leidingen trekken. Bij de meeste woningen is het mogelijk om bij de kruipruimte te komen via de voordeur. Een kruipruimte is meestal niet verwarmd waardoor het vaak al snel erg vochtig wordt. Hierdoor kan er schimmel in uw woning ontstaan. Het gebeurt regelmatig dat er vanuit de kruipruimte kieren zijn richting de begane grond. Hierdoor kan vocht, kou en schimmels zich in de woonkamer verspreiden. De koude lucht kan zelfs in het hele huis terecht komen. Het is zelfs mogelijk dat de constructie van de woning aangetast wordt door kou en vocht. Kruipruimte isolatie kan dus van belang zijn om een beschadigde vloer te voorkomen.

Verschillende materialen voor het isoleren van uw kruipruimte.

Er kunnen verschillende materialen gebruikt worden om uw kruipruimte te isoleren. Hierbij wordt er vooral gekeken naar uw situatie. Er wordt bijvoorbeeld gekeken hoe vochtig uw kruipruimte eigenlijk is. Daarnaast wordt er ook gekeken naar uw reden om uw kruipruimte te isoleren. Op basis hiervan wordt een materiaal uitgekozen die het beste bij uw situatie past. De meest gebruikte materialen zijn: isolatieparels, isolatieschelpen, isolatiematrassen of isolatiechips.

Subsidie voor het plaatsen van kruipruimte isolatie.

In Nederland is het mogelijk om met subsidie uw kruipruimte te isoleren. Dit kan met het speciale Nationale Energiebespaarfonds. Via dit fonds is het mogelijk om een lening te krijgen voor het isoleren van uw woning. Dit kunt u doen als u zelf te weinig financiële middelen heeft om uw woning te isoleren. De lening kunt u vervolgens terugbetalen van de besparing die u verdient door te isoleren. Het voordeel van deze lening is dat de rente extra laag is. Nog een voordeel is dat u gebruikt kunt maken van de renteaftrek bovenop de lage rente. U betaalt zo bijna niets voor het lenen via het Nationale Energiebespaarfonds.

Offertes aanvragen voor meer wooncomfort.

Wilt u gewoon weer kunnen genieten van een aangenaam warm huis? Dit is geen probleem als u via onze website een offerte aanvraagt. U ontvangt via onze website vrijblijvend een offerte van verschillende bedrijven uit de regio. Door ze naast elkaar te leggen kunt u flink wat geld besparen. Kijk vooral niet bij één partij, maar vergelijk de prijzen met elkaar. Uit onze ervaring blijkt dat u al snel tot wel 40% kunt besparen op dezelfde vloer isolatie. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog via onze website een offerte aan voor nieuwe vloer isolatie.

Meer dan 100 aangesloten isolatie specialisten staan voor u klaar

Ontvang vrijblijvend offertes
van 4 kruipruimte isolatie specialisten